Asuminen

Johanna-kodissa kotisi on perinteikkäässä ja kauniissa Kariniemessä. Tarjoamme Sinulle tai läheisellesi kotia, jossa voit elää omannäköistä arkea ja nauttia tarjolla olevista hyvinvointipalveluista. Johanna-kodista löytyy samanikäistä seuraa ja tutustuminen alkaa yhteisistä ateriahetkistä. Tutustumista voi jatkaa talon tarjoamissa kuntoutus- ja virkistyshetkissä.

Huoneistot

Huoneistot ovat asukkaan itse kalustettavia yksiöitä tai kaksioita, joissa on invamitoitettu WC-kylpyhuone. Huoneistoissa on vesipisteellä ja kaapistolla varustettu minikeittiö, johon voidaan sijoittaa jääkaappi, mikroaaltouuni ja kahvin- tai vedenkeitin. Joihinkin asuntoihin kuuluu parveke. Asunnot sijaitsevat viidessä kerroksessa, joista  näkymät ovat kauniit jokaisena vuodenaikana. 

Yhteistilat

Kaikissa kerroksissa on kauniita yhteistiloja ja parvekkeita, joissa voi viettää aikaa joko toisten asukkaiden tai läheisten kanssa. Tiloissa voi myös nauttia Johanna-kodin tunnelmasta, joka vaihtuu kerroksittain. Kesäterassi sijaitsee neljännessä kerroksessa seurustelua ja kahvittelua sekä Kariniemen äänten sekä kaupungin sykkeen kuuntelua varten. 

Sauna sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja Sinulle varataan oma sauna-aika.

Kaunis puutarha puhkeaa kukkaan kesällä ja on viihtyisä paikka.  Lähellä ovat Kariniemen puistot ja Vesijärven ranta-alue, joihin on mukava lähteä ulkoilemaan läheisen kanssa. Lähellä on myös Sibelius-talo, jos haluaa nauttia kulttuurielämyksiä.

Palvelut

Johanna-kodin asukkailla on käytössä peruspalvelut:

  • aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala (aikainen aamupala tai myöhäinen iltapala tarpeen mukaan)
  • saunotus- ja kylvetysapu kerran viikossa
  • lääkehuollon ylläpito
  • puheyhteydellinen ja paikantava hoitajakutsulaite
  • ympärivuorokautinen valvonta
  • kevyt viikkosiivous
  • liinavaatepyykin pesu kerran kuukaudessa

Hoivapalvelut sovitaan yksilöllisesti ja perustuen asukkaan palvelutarpeen arviointiin sekä palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimiseen. Arviointi on ajantasainen kuvaus asukkaasta, hänen voinnistaan ja elämän tilanteesta. Perus- ja hoivapalveluja voi täydentää lisäpalveluilla yksilöllisesti.

Henkilökunta

Johanna-kodissa on koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Hoitotyön ammattilaiset huolehtivat asukkaistamme ympärivuorokauden. Ravitsemuspalveluiden ammattilaiset huolehtivat niin arjen, viikonloppujen ja juhlapyhien keittiön antimista kaikilla aterioilla. Tekstiili- ja puhdistusalan ammattilaiset huolehtivat arkisin arkivaatteiden pesusta sekä huoneistojen ja talon siisteydestä.

"Kunnioitus kaikessa kohtaamisessa"